Γνωρίστε την εταιρία Καταπολέμησης Τριχόπτωσης και Φαλάκρας

Εκτύπωση
PDF

Επίσημες επιστημονικές αξιολογήσεις από το Πανεπιστήμιο μελετών της Παβίας, στην Ιταλία με την έγκριση του ΕΟΦ και του FDA.

University of Pavia eof FDA
 

Δείτε Αποτελέσματα

l 021 l 46 l 47 l 48
 

Ακούστε τον εφευρέτη, Γεώργιο Μέξη

dimosiefsi01 dimosiefsi02 dimosiefsi03 dimosiefsi04 dimosiefsi05

 

Λοσιόν ΜΕΧΙS / M6S Patent
Ξανά τα μαλλιά σας για πάντα με τρόπο φυσικό

Ο κύριος Μέξης Γεώργιος έχει ανακαλύψει εδώ και 28 χρόνια την επαναστατική καλλυντική λοσιόν MEXIS/M6S PATENT. Κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνία, από Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική. Η συγκεκριμένη εφεύρεση παρέχει αποδεδειγμένα αποκατάσταση του τριχωτού χωρίς καμία παρενέργεια και με μόνιμα αποτελέσματα τεκμηριωμένα από επίσημες κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας και μηδενικής τοξικότητας. Δηλαδή τα μαλλιά αφού επανέλθουν, δεν ξαναπέφτουν εφ’ όσον έχει ολοκληρωθεί η αγωγή που χρειάζεται η κάθε μία περίπτωση.
Ο κύριος Μέξης δηλώνει ότι τα άτομα που χρησιμοποίησαν  την αναφερόμενη λοσιόν και ολοκλήρωσαν την αγωγή τους δεν επανήλθαν για να χρησιμοποιήσουν εκ νέου την λοσιόν, αντίθετα όσοι δεν ολοκλήρωσαν την αγωγή τους χρειάστηκε να ξανακάνουν χρήση της λοσιόν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.
Όσον αφορά στη σύσταση της αποτελείται από εξαγνισμένα φυσικά οικολογικά έλαια που δεν απορροφούνται από τον οργανισμό με δραστικούς παράγοντες που σταματούν την εξέλιξη της φαλάκρας και ξαναδημιουργούν τριχοφυΐα.
Τα φυσικά της έλαια καθώς και το τελικό προϊόν είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. και τον F.D.A.

meletes-alopekias

Οι ουσίες που περιέχει χρησιμοποιούνται ειδικά για την τριχόπτωση και Φαλάκρα για πρώτη φορά στην Ιστορία.

Δείτε γιατί είναι μοναδική

big bottle newΜΙΑ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΛΑΚΡΑΣ
Το προϊόν MEXIS/M6S PATENT από επίσημες κλινικές μελέτες Διεθνών Προδιαγραφών Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου (Universita degli Studi di Pavia) με διακεκριμένους δερματολόγους (Drs Marzatico, Carrera & Angelinetta) κρίθηκε απόλυτα αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται,  αλλά και ασφαλές για την υγεία του καταναλωτή που βελτιώνεται εφόσον τα μαλλιά αποκαθίστανται. Επίσης με τη χρήση της καταπολεμούνται πολλά δερματικά προβλήματα όπως ξηροδερμία, πιτυρίδα, λιπαρότητα, κνησμός ή ερυθρότητα με αποτέλεσμα πλέον να μπορούν τα υγιή μαλλιά και η επιδερμίδα να παίξουν τον σημαντικό τους ρόλο για τον οργανισμό μας.
Η λοσιόν MEXIS/M6S PATENT εφόσον δημιουργήσει επανα-τριχοφυία όταν εφαρμοσθεί στο δέρμα του κεφαλιού και με σύμμαχο τον ιδρώτα, εξασφαλίζει τη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας που χρειάζεται ο εγκέφαλος για τη σωστή και μακροχρόνια επιβίωση του.
Και αυτό τεκμηριώνεται αφού σύμφωνα με τελευταίες μελέτες που έγιναν  αποδείχτηκε το πόσο σημαντική είναι η διατήρηση σταθερής  θερμοκρασίας του εγκέφαλου με αποτέλεσμα την μακροβιότερη επιβίωση του. Με αλλά λόγια το τριχωτό εξασφαλίζει στον άνθρωπο, την καλύτερη και πιο ασφαλέστερη μακροβιότητα του.

Επίσης βοηθάει να επιβραδύνεται το άσπρισμα τους και να αντέχουν σε βαφές και styling. 
Γνωρίζουμε ότι το ντεκαπάζ είναι καταστρεπτικό για την τρίχα και τη ρίζα. Με τη χρήση της λοσιόν μας μπορούμε άφοβα να χρησιμοποιούμε ντεκαπάζ για αλλαγή ή συνδυασμούς χρωμάτων (βαφές) καθώς και για το εκτυφλωτικό ξανθό χωρίς να υπάρχουν καταστρεπτικές συνέπειες για την τρίχα και τηρίζα και έτσι να μακραίνουν περισσότερο από πριν, πάντα προσφέροντας προστασία και ασφάλεια στην ευάλωτη ρίζα των μαλλιών. Η λοσιόν 
MEXIS/M6S PATENT  δίνει τη δυνατότητα πραγματικά να παίξει κανείς με τα χρώματα χωρίς η βαφή να γίνει μία κακιά εμπειρία.

Αποφύγετε την φθορά που προκαλούν τα extensions
Τα extensions μαλλιών μπορούν να αποφευχθούν γενικότερα, αφού με τη χρήση της λοσιόν MEXIS/M6S PATENT τα μαλλιά μακραίνουν πολύ γρήγορα (έως και 4 πόντους το μήνα) με τρόπο απόλυτα φυσικό. 

Όταν τα μαλλιά δεν μακραίνουν αναγκαζόμαστε να τα κόβουμε για να τα ευθυγραμμίσουμε ή για να τα δυναμώσουμε όπως πιστεύουμε, όμως έτσι παραβλέπουμε τις τούφες που σταματούν να μακραίνουν με αποτέλεσμα να μην εντοπίζουμε σε ποια σημεία συμβαίνει αυτό.
Η ανεπάρκεια δυνατότητας φυσικής επιμήκυνσης είναι μία ένδειξη έναρξης αραίωσης η οποία δεν αποκαθίσταται με το κόψιμο όπως πιστευόταν κάποτε.   
Όμως η MEXIS/M6S PATENT με τη συγκεκριμένη σύνθεση της τα βοηθάει να μακρύνουν ξανά αφού ξαναδίνει στη ρίζα τους τις ουσίες που της λείπουν και έχουν αρχίσει να ατονούν (αρχίζουν να ατροφούν, να μην μακραίνουν και στη συνέχεια να χάνονται). Αυτό μπορεί να επιτευχθεί σε ορισμένα προβλήματα με μία μόλις ενστάλαξη.

Όσον αφορά στα κεφάλια με μεταμοσχεύσεις, με τη χρήση και μόνο της συγκεκριμένης λοσιόν χωρίς βία ή επέμβαση χειρουργική οι ρίζες των μαλλιών τρέφονται στην αρχική, γονιδιακή τους θέση, εκεί που ο οργανισμός τις τοποθέτησε εξ αρχής και χωρίς να μετακινούνται σε άλλες περιοχές άλλων τριχών. Έτσι επιτυγχάνεται πύκνωση και σε αυτές τις κατηγορίες.
Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών που αποδεδειγμένα είναι βαριές επεμβάσεις με κίνδυνο μολύνσεων κα επιπλοκών σε βάρος της υγείας μας, ένα από τα σημαντικά μειονεκτήματα τους είναι ότι οι δότριες περιοχές που μένουν χωρίς μαλλιά εκτείθονται σε όλους τους παραπάνω κινδύνους μολύνσεων καιεπιπλοκών στην υγεία αφού στα σημεία τους ο οργανισμός δεν έβαλε τυχαία δυνατά μαλλιά.
Ο ρόλος των μαλλιών στο πίσω μέρος του κρανίου προστατεύει από διάφορα προβλήματα, αφού τα νεύρα μας εκεί που καταλήγουν σε όλο μας το σώμα εκθέτονται ανεπανόρθωτα. 
Δότριες περιοχές δεν είναι μόνο το πίσω μέρος του κεφαλιού αλλά και τα γένια τα οποία υπάρχουν για κάποιο σοβαρό λόγο που δεν πρέπει να υποτιμούνται και να αφαιρούνται.

Οι κλινικές μελέτες, όσον αφορά στη λοσιόν MEXIS/M6S PATENT,  απέδειξαν επίσης ότι κατά τη χρήση δεν χρειάζεται αλλαγή τρόπου ζωής, διατροφής, καθαρισμού κ.τ.λ αλλά ούτε και ιατρικές εξετάσεις πριν ή κατά τη διάρκεια της χρήσης της.

Η εταιρία «ΜΕΧΙS/Μ6S PΑΤΕΝΤ ANTI-ΤΡIXΟΠΤΩΣΗ – ΤΡΙΧΟ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που ίδρυσε ο κ. Μεξης Γεωργιος βασίζεται στην ανθρώπινη, ειλικρινή και ευγενική μεταχείριση των ανθρώπων που την επισκέπτονται καθώς ο κος Μέξης ως πρώην παθών από σύμπλεγμα Ανδρογενετικής και Γυροειδους Αλωπεκιας, καταλαβαίνει και συμμερίζεται το πρόβλημα τους με αμέριστο ενδιαφέρον.

Το (συγκεκριμένο) ανωτέρω προϊόν δεν είναι φάρμακο ούτε υπάρχει υποχρέωση βάσει Νόμου από την εταιρία του κυρίου Μέξη να ενημερώνει τους γιατρούς, τα πληρωμένα επιστημονικά συνέδρια και τα επιστημονικά περιοδικά για την καλλυντική του λοσιόν και τη δράση της.

 • H εταιρία του κου Μέξη Γεώργιου στεγάζεται στα γραφεία του στην Αθήνα, Πατησίων (28ης Οκτωβρίου) & Ουίλιαμ Κινγκ 28 (τηλ. 2108623547, κιν. 697.45.51.102)
 • Τα γραφεία μας είναι ανοιχτά καθημερινά από τις δέκα το πρωί έως τις οκτώ το βράδυ εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
 • Επισκέψεις σε αυτά προτείνονται κατόπιν ραντεβού εφόσον κρίνουμε απαραίτητη την προσωπική επικοινωνία με πλήρη εχεμύθεια και προσωπικό χρόνο για το κάθε περιστατικό.

To Στουντιο MEXIS/M6S PATENT

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Οι σοβαρότατες ασθένειες όπως: Καρκίνος του Προστάτη, Καρκίνος των ορχεων, Ελικοβακτηρίδιο, Καρδιαγγειακές Παθήσεις, Καταράκτης, Μυκυτιάσεις κ.ά. (Επιπλοκές Τριχόπτωσης) που προκαλεί σαν επιπλοκή η τριχόπτωση και η φαλάκρα που επίσημες κλινικές μελέτες το αποδεικνύουν (mexis.pdf) λόγω της διαταραχής του ανοσοποιητικού και των ορμονών μπορούν να αποφευχθούν μόνο με την χρήση της λοσιόν MEXIS/M6S PATENT λόγω του ότι με την καταπολέμηση της τριχόπτωσης και την επανα-πύκνωση που επιτυγχάνεται καθώς και με την βελτίωση της κατάστασης της επιδερμίδας και της άμυνας της καθώς επίσης και με τη «μόνωση» που προσφέρει, βοηθάει το ανοσοποιητικό και το ορμονικό μας σύστημα να διατηρήσουν την ισορροπία τους με αποτέλεσμα τα όμορφα πυκνά μαλλιά σε συνδυασμό με μία καλύτερη υγεία. (Βρισκόμαστε σε διαδικασία περαιτέρω εξειδικευμένων κλινικών μελετών *).
 
*Πληροφορίες για χορηγήσεις για τις μη κερδοσκοπικές μελέτες στο τηλέφωνο της επιχείρησης
Ποιοι Είμαστε

Γιώργος Μέξης

 • Γεώργιος Μέξης
 • Εφευρέτης - Ερευνητής
 • Ο Έλληνας εφευρέτης, που ανακάλυψε τη συγκεκριμένη φόρμουλα λόγω των αφόρητων πόνων που η τριχόπτωση του προκαλούσε στο κεφάλι και τον αυχένα από πολύ μικρή ηλικία.
  Ιδρυτής της εταιρίας MEXIS/M6S PATENT, κάτοχος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και κλινικών μελετών, αέναος ερευνητής και με αμέριστο ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους του.
 • Το 2008 προτάθηκε για το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής.
 • mexis photo
 • Πρότυπο μιας σύντομης χωρίς κριτική βιογραφίας της προσωπικότητας του Who is Who
 • Μέξης Γεώργιος
  Θ.: Ερευνητής - Εφευρέτης, Πρόεδρος της "MEXIS/M6S PΑΤΕΝΤ – Αντι - τριχόπτωση Τριχο - ανάπτυξη" - ΔΥ.: Ουίλιαμ Κινγκ 28 Αθήνα - Γ.: Βόλος, 26.04.1957 - ΣΠ.: Έλκει την καταγωγή του από την Άνω Ποταμία Ευβοίας και τον Βόλο. Είναι απόγονος του Χατζηγιάννη Μέξη πρόκριτου των Σπετσών και μέλους της Φιλικής Εταιρείας. Ο πατέρας του ήταν χειριστής γερανών και αυτοκινητιστής. Αδελφή του η Όλγα - Ε.: Έκανε τις εγκύκλιες σπουδές του στον Βόλο. Απέκτησε την τέχνη της γουνοποιίας και στην συνέχεια αφιέρωσε την χρόνο του στην έρευνα και μελέτη της τριχόπτωσης και άλλων δερματικών διαταραχών. Κάτοχος ελληνικής ευρωπαϊκής και αμερικανικής πατέντας για την εφεύρεση του κατά της τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών - K.: Εργάστηκε ως γουναράς σε κατάστημα για περίπου 10 χρόνια. Κατόπιν άνοιξε το δικό του κατάστημα ραφής και πώλησης γουναρικών και δερματίνων ενδυμάτων. Συνεργάστηκε με γνωστούς οίκους, όπως, Harley - Davidson, Schott, Redskins, κ.α. Μέσα από προσωπικά προβλήματα τριχόπτωσης, γυροειδούς αλωπεκίας και αυχενικών πόνων και μετά από πολυετή έρευνα κατέληξε σε μία φόρμουλα η οποία είχε αποτελέσματα και σταδιακά επισημοποίησε και κατοχύρωσε την ιδέα του. Η ιδέα της καλλυντικής λοσιόν MEXIS/M6S PATENT κατά της αλωπεκίας και της ξηροδερμίας και άλλων σχετικών διαταραχών πιστοποιήθηκε με την αποκόμιση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που απέκτησε και μέσω κλινικών μελετών και ασχολείται μέχρι σήμερα με αυτή, την οποία διαθέτει από την ιστοσελίδα του www.mexis.gr - ΙΕ.: Συνεργάστηκε με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στην ανεύρεση επιπλοκών της τριχόπτωσης και της φαλάκρας στην υγεία τις οποίες επιβεβαίωσαν κλινικές μελέτες από επιστήμονες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ σύμφωνα με την διεθνή βάση δεδομένων Medline (1966 - 2003). Το προϊόν που παράγει έχει παρουσιαστεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο όπως Νετ, Mega, Αντ1, Ελευθ.Τύπο, Vita, Men's Health ενώ το πελατειακό του κοινό το υποδέχτηκε με μεγάλη ανταπόκριση - Χ.: Ηλεκτρική κιθάρα, Ζωγραφική, Κηπουρική - E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
   
 • Σάντυ Ματζακώνη
 • Διευθύνων Σύμβουλος
 
Κωνσταντίνος Μέξης
 • Κωνσταντίνος Μέξης
 • Σύμβουλος Υγείας Μαλλιών
   
 • Δημήτρης Τριανταφύλου
 • Οικονομικη Διεύθυνση
 • Αρχοντία Παπαμήτρου
 • Γραμματεία

 

Σε επιστημονική συνεργασία με:

1. Bio Basic Europe

Ερευνα & Ανάπτυξη στη Δερμο- Κοσμετολογία

Links: http://www.biobasiceurope.it

2. Universita di Pavia – Facolta di Scienze- Clinical studies -

Πανεπιστημιο Κλινικών Μελετών

Link : http://www.unipv.eu/site/home.html

Dr Claudio Angelinetta
Χημικός - Τεχνικός Διευθυντης της Bio Basic Europe

Link : http://www.biobasiceurope.it/news.asp

Prof.Fulvio Marzatico
Χημικός, Ιατρος ειδικευμένος σε Φαρμακολογία, Κυτταρολογια, Βιο- Μοριολογία, Νευρο- Βιολογία & Νευρο- χειρουργική, Διατροφολογία,

Link : http://www.vjmed.net


Dr Carlo Carrera
Χειρουργός - Δερματολόγος

Link : http://www.misterimprese.it

Η λοσιόν MEXIS/M6S PATENT είναι ελληνικό προιόν και παράγεται σε ελληνικό εργοστάσιο καλλυντικών όπου τηρεί αυστηρούς ελέγχους από καταξιωμένους επιστήμονες.

   
 ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ  
 
     
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
 
   
 • Greek
 • English (United Kingdom)

facebook-long


29 years site gr

online order gr