Mexis - Η αποδεδειγμένη λύση στην Τριχόπτωση, Φαλάκρα και Αραίωση Μαλλιών

Mexis: Μια μοναδική λύση κατά της τριχόπτωσης και της φαλάκρας

Απαλλαγείτε απο τις επιπτώσεις που επιφέρει η έλλειψη των μαλλιών στην υγεία μια για πάντα

Οι ουσίες που περιέχει χρησιμοποιούνται ειδικά για την τριχόπτωση και φαλάκρα για πρώτη φορά στην ιστορία. Επίσημες επιστημονικές αξιολογήσεις από το πανεπιστήμιο μελετών της Πάβιας, στην Ιταλία με την έγκριση του ΕΟΦ και του FDA. Ενημερωθείτε και καταπολεμήστε το πρόβλημα έγκαιρα!

Απαλλαγείτε με τη Λοσιόν Mexis από την τριχόπτωση και την αλωπεκία μια για πάντα

Δείτε φωτογραφίες πελατών με πρόβλημα τριχόπτωσης πριν και μετά

Ξανά τα μαλλιά σας για πάντα με φυσικό τρόπο. Οι ουσίες που περιέχει χρησιμοποιούνται ειδικά για την τριχόπτωση και φαλάκρα για πρώτη φορά στην ιστορία.

Δείτε κάποιους από τους 5.000 πελάτες μας που νίκησαν την αλωπεκία μια για πάντα!
Mexis - Η αποδεδειγμένη λύση στην Τριχόπτωση, Φαλάκρα και Αραίωση Μαλλιών

Κάντε την παραγγελία σας Online

Η μοναδική, φυσική και ανώδυνη λύση στην Τριχόπτωση με πιστοποιήσεις διεθνών προδιαγραφών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Ποια είναι όμως η σωστή ποσότητα για εσάς;

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και γι αυτό παρέχουμε το προϊόν μας σε διάφορες ποσότητες ακολουθούμενες από λεπτομερείς οδηγές για την κάθε περίπτωση.Για την καλύτερη καθοδήγηση στην καταλληλότερη χρήση του προϊόντος κάνουμε το Test Mexis.Το προϊόν μας χωρίζεται σε 4 συσκευασίες. 2 για την Ανδρογενετική αλωπεκία και 2 για την Γυροειδή αλωπεκία. Οι ποσότητες που αφορούν τη Γυροειδή αλωπεκία διατίθενται σε περιορισμένη ποσότητα και μόνο για περιπτώσεις Γυροειδούς αλωπεκίας.Υπάρχει επίσης δυνατότητα μίας εφαρμογής της λοσιόν αποκλειστικά στο γραφείο μας κατόπιν ραντεβού.Mexis - Η αποδεδειγμένη λύση στην Τριχόπτωση, Φαλάκρα και Αραίωση Μαλλιών

Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να το αγοράσω...

Mexis - Η αποδεδειγμένη λύση στην Τριχόπτωση, Φαλάκρα και Αραίωση Μαλλιών

Τι είναι το Τεστ Mexis

Η έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος είναι απαραίτητη καθώς η αραίωση των μαλλιών, σύμφωνα με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης) μπορεί να επιφέρει σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του ανθρώπου.Συνίσταται ακόμα και για την άμεση πρόληψη προς αποκλίσεως κάθε πιθανότητας μελλοντικής αραίωσης και κάθε ανεπιθύμητης επιπλοκής που μπορεί να επιφέρει αυτή.

Το TEST MEXIS αφορά

  • Έλεγχο της κατάστασης του δέρματος και των μαλλιών του κεφαλιού
  • Διάγνωση πιθανού προβλήματος αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής
  • Αποτελεσματική αντιμετώπιση τριχόπτωσης και αραίωσης των μαλλιών του κεφαλιού ή του προσώπου (γένια, φρύδια)
  • Άμεση πρόληψη – Προσυμπτωματικός έλεγχος (Check-Up)
  • Φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών εφόσον γίνεται χρήση βαφής μαλλιών ή συχνές αλλαγές στο styling
  • Προαιρετική λήψη φωτογραφιών για καλύτερη παρακολούθηση της εξέλιξης
Πραγματοποιείται εξέταση με φακό, pull test, χαρτογράφηση του τριχωτού και έλεγχος της επιδερμίδας. Γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα Studios Mexis κατόπιν ραντεβού.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται?

Κατά την βρεφική ηλικία (2+ χρονών) στην αρχή της εφηβείας, κατά την ενηλικίωση και κατόπιν, κάθε χρόνο καθώς και οποτεδήποτε παρουσιαστεί η υποψία αρχής αραίωσης ή αυξημένης τριχόπτωσης.Εφόσον πραγματοποιηθεί το TEST MEXIS ο πάσχων θα μπορεί αφού ξεκινήσει αγωγή να έχει και περαιτέρω συμβουλευτική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της αγωγής του.Όταν επανέλθει η πλήρης επαναπύκνωση, τα μαλλιά παραμένουν στο κεφάλι για 15-20 χρόνια. Σε όσους έχει επαλυθευτεί από εμάς, τα μαλλιά μένουν στο κεφάλι για πάντα. Σε κάθε περίπτωση, ο υποβαλλόμενος στην αγωγή πρέπει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τη διατήρηση του.* Το TEST MEXIS δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν στο κεφάλι την ίδια μέρα έχουν εφαρμοστεί προϊόντα όπως τζελ μαλλιών και άλλα είδη styling ή καμουφλάζ όπως νανοτριχίδια.

Επίσημες Πιστοποιήσεις

Επίσημες επιστημονικές αξιολογήσεις από το Πανεπιστήμιο μελετών της Παβίας, στην Ιταλία με την έγκριση του ΕΟΦ και του FDA.

Mexis - Η αποδεδειγμένη λύση στην Τριχόπτωση, Φαλάκρα και Αραίωση Μαλλιών
Mexis - Η αποδεδειγμένη λύση στην Τριχόπτωση, Φαλάκρα και Αραίωση Μαλλιών
Mexis - Η αποδεδειγμένη λύση στην Τριχόπτωση, Φαλάκρα και Αραίωση Μαλλιών

Μία ακίνδυνη λύση στο πρόβλημα της Τριχόπτωσης και της Φαλάκρας

Το προϊόν MEXIS/M6S PATENT από επίσημες κλινικές μελέτες Διεθνών Προδιαγραφών Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου (Universita degli Studi di Pavia) με διακεκριμένους δερματολόγους (Drs Marzatico, Carrera & Angelinetta) κρίθηκε απόλυτα αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται, αλλά και ασφαλές για την υγεία του καταναλωτή που βελτιώνεται εφόσον τα μαλλιά αποκαθίστανται. Επίσης με τη χρήση της καταπολεμούνται πολλά δερματικά προβλήματα όπως ξηροδερμία, πιτυρίδα, λιπαρότητα, κνησμός ή ερυθρότητα με αποτέλεσμα πλέον να μπορούν τα υγιή μαλλιά και η επιδερμίδα να παίξουν τον σημαντικό τους ρόλο για τον οργανισμό μας.
Η λοσιόν MEXIS/M6S PATENT εφόσον δημιουργήσει επανα-τριχοφυία όταν εφαρμοσθεί στο δέρμα του κεφαλιού και με σύμμαχο τον ιδρώτα, εξασφαλίζει τη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας που χρειάζεται ο εγκέφαλος για τη σωστή και μακροχρόνια επιβίωση του.

Σας ενδιαφέρουν...

Επιπλοκές Τριχόπτωσης

Επιπλοκές Τριχόπτωσης

Γνωρίζατε ποιες είναι μερικές από τις επιπτώσεις της τριχόπτωσης / φαλάκρας στην Υγεία;

Πιστοποιητικά για τη Λοσιόν Mexis

Πιστοποιητικά για τη Λοσιόν Mexis

Ο εφευρέτης της Λοσιόν κύριος Μέξης είναι ο μοναδικός που έχει αναρτήσει τα σχετικά πιστοποιητικά στο διαδίκτυο για την πλήρη και λεπτομερή πληροφόρηση των καταναλωτών

Test Mexis

Test Mexis

To Test Mexis πρόκειται για μια διάγνωση κατά την οποία εξετάζεται το σύνολο του τριχωτού της κεφαλής αναλυτικά προκειμένου να ξεκινήσει έγκαιρη θεραπεία με σκοπό τη βέλτιστη...

Συνεντεύξεις

Συνεντεύξεις

Μερικές από τις συνεντεύξεις του κου Μέξη στην τηλεόραση και βρείτε απαντήσεις στα πιο σημαντικά ερωτήματα σας

Γενια: Αραίωση και η Αποκατάστασή τους

Γενια: Αραίωση και η Αποκατάστασή τους

Θετικά αποτελέσματα επανέκφυσης τριχών έχουν παρουσιαστεί σε εθελοντές της κλινικής μελέτης όσον αφορά τη δράση της καλλυντικής λοσιόν MEXIS/M6S Patent σε περιστατικά γυροειδούς αλωπεκίας και συνδρόμου Kleinfelter.

Αληθινές Μαρτυρίες ατόμων που χρησιμοποίησαν τη Λοσιόν Mexis

Αληθινές Μαρτυρίες ατόμων που χρησιμοποίησαν τη Λοσιόν Mexis

Δείτε κάποιους από τους 5.000 πελάτες μας που νίκησαν την αλωπεκία μια για πάντα!