Mexis: Μια μοναδική λύση κατά της τριχόπτωσης και της φαλάκρας

Απαλαγείτε απο τις επιπτώσεις που επιφέρει η έλλειψη των μαλλιών στην υγεία μια για πάντα

Οι ουσίες που περιέχει χρησιμοποιούνται ειδικά για την τριχόπτωση και φαλάκρα για πρώτη φορά στην ιστορία. Επίσημες επιστημονικές αξιολογήσεις από το πανεπιστήμιο μελετών της Πάβιας, στην Ιταλία με την έγκριση του ΕΟΦ και του FDA. Ενημερωθείτε και καταπολεμήστε το πρόβλημα έγκαιρα!

Απαλλαγείτε με τη Λοσιόν Mexis από την τριχόπτωση και την αλωπεκία μια για πάντα

Δείτε φωτογραφίες πελατών με πρόβλημα τριχόπτωσης πριν και μετά

Επιπλοκές Τριχόπτωσης στην Υγεία

Γνωρίζατε ποιες είναι μερικές από τις επιπτώσεις της τριχόπτωσης / φαλάκρας στην Υγεία;

Πιστοποιητικά για τη Λοσιόν Mexis

Ο εφευρέτης της Λοσιόν κύριος Μέξης είναι ο μοναδικός που έχει αναρτήσει τα σχετικά πιστοποιητικά στο διαδίκτυο για την πλήρη και λεπτομερή πληροφόρηση των καταναλωτών

Test Mexis

To Test Mexis πρόκειται για μια διάγνωση κατά την οποία εξετάζεται το σύνολο του τριχωτού της κεφαλής αναλυτικά προκειμένου να ξεκινήσει έγκαιρη θεραπεία με σκοπό τη βέλτιστη...

Συνεντεύξεις

Μερικές από τις συνεντεύξεις του κου Μέξη στην τηλεόραση και βρείτε απαντήσεις στα πιο σημαντικά ερωτήματα σας

Γενια: Αραίωση και η Αποκατάστασή τους

Θετικά αποτελέσματα επανέκφυσης τριχών έχουν παρουσιαστεί σε εθελοντές της κλινικής μελέτης όσον αφορά τη δράση της καλλυντικής λοσιόν MEXIS/M6S Patent σε περιστατικά γυροειδούς αλωπεκίας και συνδρόμου Kleinfelter.

Αληθινές Μαρτυρίες ατόμων που χρησιμοποίησαν τη Λοσιόν Mexis

Δείτε κάποιους από τους 5.000 πελάτες μας που νίκησαν την αλωπεκία μια για πάντα!

Επίσημες Πιστοποιήσεις

Επίσημες επιστημονικές αξιολογήσεις από το Πανεπιστήμιο μελετών της Παβίας, στην Ιταλία με την έγκριση του ΕΟΦ και του FDA.

Συνεντεύξεις

Ο κύριος Μέξης Γεώργιος έχει ανακαλύψει εδώ και 30 χρόνια την επαναστατική καλλυντική λοσιόν MEXIS/M6S PATENT. Κατέχει διπλώματα ευρεσιτεχνία, από Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική. Η συγκεκριμένη εφεύρεση παρέχει αποδεδειγμένα αποκατάσταση του τριχωτού χωρίς καμία παρενέργεια και με μόνιμα αποτελέσματα τεκμηριωμένα από επίσημες κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας και μηδενικής τοξικότητας. Δηλαδή τα μαλλιά αφού επανέλθουν, δεν ξαναπέφτουν εφ’ όσον έχει ολοκληρωθεί η αγωγή που χρειάζεται η κάθε μία περίπτωση. Ο κύριος Μέξης δηλώνει ότι τα άτομα που χρησιμοποίησαν την αναφερόμενη λοσιόν και ολοκλήρωσαν την αγωγή τους δεν επανήλθαν για να χρησιμοποιήσουν εκ νέου την λοσιόν, αντίθετα όσοι δεν ολοκλήρωσαν την αγωγή τους χρειάστηκε να ξανακάνουν χρήση της λοσιόν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Όσον αφορά στη σύσταση της αποτελείται από εξαγνισμένα φυσικά οικολογικά έλαια που δεν απορροφούνται από τον οργανισμό με δραστικούς παράγοντες που σταματούν την εξέλιξη της φαλάκρας και ξαναδημιουργούν τριχοφυΐα. Τα φυσικά της έλαια καθώς και το τελικό προϊόν είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. και τον F.D.A.

Λοσιόν MEXIS / M6S PATENT

Ξανά τα μαλλιά σας για πάντα με φυσικό τρόπο. Οι ουσίες που περιέχει χρησιμοποιούνται ειδικά για την τριχόπτωση και φαλάκρα για πρώτη φορά στην ιστορία.

Λοσιόν MEXIS/M6S PATENT

Οι ουσίες που περιέχει χρησιμοποιούνται ειδικά για την τριχόπτωση και Φαλάκρα για πρώτη φορά στην Ιστορία.

Λοσιόν Mexis

Κάντε την παραγγελία Online

Μία ακίνδυνη λύση στο πρόβλημα της Τριχόπτωσης και της Φαλάκρας

Το προϊόν MEXIS/M6S PATENT από επίσημες κλινικές μελέτες Διεθνών Προδιαγραφών Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου (Universita degli Studi di Pavia) με διακεκριμένους δερματολόγους (Drs Marzatico, Carrera & Angelinetta) κρίθηκε απόλυτα αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών σε όποιο στάδιο και αν βρίσκεται, αλλά και ασφαλές για την υγεία του καταναλωτή που βελτιώνεται εφόσον τα μαλλιά αποκαθίστανται. Επίσης με τη χρήση της καταπολεμούνται πολλά δερματικά προβλήματα όπως ξηροδερμία, πιτυρίδα, λιπαρότητα, κνησμός ή ερυθρότητα με αποτέλεσμα πλέον να μπορούν τα υγιή μαλλιά και η επιδερμίδα να παίξουν τον σημαντικό τους ρόλο για τον οργανισμό μας.
Η λοσιόν MEXIS/M6S PATENT εφόσον δημιουργήσει επανα-τριχοφυία όταν εφαρμοσθεί στο δέρμα του κεφαλιού και με σύμμαχο τον ιδρώτα, εξασφαλίζει τη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας που χρειάζεται ο εγκέφαλος για τη σωστή και μακροχρόνια επιβίωση του.

 

Τι είπαν οι πελάτες μας

Διαβάστε τι λένε οι πελάτες που χρησιμοποίησαν τη λοσιόν MEXIS

Πάνω από 5.000 άνθρωποι νίκησαν την τριχόπτωση μια για πάντα!

Ηρακλής Φ.
Χρησιμοποιώ πέντε μήνες τη λοσιόν του κυρίου Μέξη και έχω δει καταπληκτικά αποτελέσματα. Έχω βγάλει καινούργια μαλλιά ειδικά στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Σίγουρα θα συνεχίσω τη θεραπεία. Ευχαριστώ πολύ κύριε Μέξη.
κ. Μεϊντάνης
Έχουν βγει τόσα μαλλιά ώστε να μην υπάρχει αραίωση πλέον και βγάζει συνεχώς καινούρια!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η ύπουλη έναρξη της φαλάκρας

Μάθε και Προφυλάξου

Ενημερώσου και απόφυγε την εξέλιξη με λίγες εφαρμογές της λοσιόν MEXIS/M6S PATENT. Με 1 -10 εφαρμογές της λοσιόν, στην έναρξη της φαλάκρας, η εξέλιξη σταματά και το πρόβλημα λύνεται για 10 -20 χρόνια. Να γνωρίζετε ότι με την αρχική ένδειξη της φαλάκρας, στο σύνολο του κεφαλιού έχει ήδη επέλθει αραίωση 5-20% με πιθανότατη επιδείνωση έως και 100% (alopecia totalis).

Μαλλιά – Ρόλος και χρησιμότητα

Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι η διατήρηση σταθερής και συγκεκριμένης θερμοκρασίας στον εγκέφαλο είναι απαραίτητη και μάλιστα ζωτικής σημασίας όσον αφορά την καλύτερη ασφαλέστερη και μακροχρόνια επιβίωση του. Ετσι κατ’επέκταση η τρίχα εξασφαλίζει στον άνθρωπο την καλύτερη και ασφαλέστερη μακροβιότητα του.

Ποιοι Είμαστε

Γνωρίστε τους ανθρώπους πίσω από τη λοσιόν

Γεώργιος Μέξης

Ερευνητής - Εφευρέτης

Ο Έλληνας εφευρέτης, που ανακάλυψε τη συγκεκριμένη φόρμουλα λόγω των αφόρητων πόνων που η τριχόπτωση του προκαλούσε στο κεφάλι και τον αυχένα από πολύ μικρή ηλικία. Ιδρυτής της εταιρίας MEXIS/M6S PATENT, κάτοχος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και κλινικών μελετών, αέναος ερευνητής και με αμέριστο ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους του.

Κωνσταντίνος Μέξης

Σύμβουλος Υγείας Μαλλιών

Σάντυ Ματζακώνη

Διευθύνων Σύμβουλος

Σας ενδιαφέρουν

Ανακοινώσεις και νέα άρθρα που πρέπει να διαβάσετε

Τα τεχνάσματα των σκευασμάτων κατά της τριχόπτωσης – PRP και Βλαστοκύτταρα

Από τη φύση του ο άνθρωπος έχει την ανάγκη να έχει τα μαλλιά στο κεφάλι του. Αυτή την ανάγκη δράττονται επιστήμονες και εταιρίες με σκοπό το κέρδος.

Αποτελέσματα αποκατάστασης γενιών με τη χρήση της Λοσιόν Mexis

Θετικά αποτελέσματα επανέκφυσης τριχών έχουν παρουσιαστεί σε εθελοντές της κλινικής μελέτης όσον αφορά τη δράση της καλλυντικής λοσιόν MEXIS/M6S Patent σε περιστατικά Γυροειδούς αλωπεκίας και συνδρόμου Kleinfelter.

Νέες κλινικές μελέτες κατά της Γυροειδούς Αλωπεκίας

Κλινικές μελέτες κατά της Γυροειδούς Αλωπεκίας έχουν λάβει θέση σε μεγάλο Νοσοκομείο της Αθήνας. Η διαδικασία αφορά στην εφεύρεση του Έλληνα εφευρέτη, Γεωργίου Μέξη. Η καλλυντική λοσιόν έχει ξεκινήσει ήδη να εφαρμόζεται σε παθόντες καθώς και να εξετάζονται τα αποτελέσματά της από τους αρμόδιους Ιατρούς της δερματολογικής κλινικής του Νοσοκομείου.

Η Λοσιόν Mexis παρασκευάζεται σε Ελληνικό Εργοστάσιο Παραγωγής.

Δειτε τη Gallery Φωτογραφιών

Πάνω από +5.000 άνθρωποι έχουν νικήσει το πρόβλημα τους. ΕΣΥ?

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Email: info@mexis.gr
Phone: (+30) 210.86.23.547, (+30) 693.603.3233 
Map

TOP