Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εφευρέτης – Ερευνητής
Ο Έλληνας εφευρέτης, που ανακάλυψε τη συγκεκριμένη φόρμουλα λόγω των αφόρητων πόνων που η τριχόπτωση του προκαλούσε στο κεφάλι και τον αυχένα από πολύ μικρή ηλικία. Ιδρυτής της εταιρίας MEXIS/M6S PATENT, κάτοχος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και κλινικών μελετών, αέναος ερευνητής και με αμέριστο ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους του.

Τα πρώτα Χρόνια

Θ.: Ερευνητής – Εφευρέτης, Πρόεδρος της «MEXIS/M6S PΑΤΕΝΤ – Αντι – τριχόπτωση Τριχο – ανάπτυξη» – ΔΥ.: Ουίλιαμ Κινγκ 28 Αθήνα – Γ.: Βόλος, 26.04.1957 – ΣΠ.: Έλκει την καταγωγή του από την Άνω Ποταμία Ευβοίας και τον Βόλο. Είναι απόγονος του Χατζηγιάννη Μέξη πρόκριτου των Σπετσών και μέλους της Φιλικής Εταιρείας. Ο πατέρας του ήταν χειριστής γερανών και αυτοκινητιστής. Αδελφή του η Όλγα – Ε.: Έκανε τις εγκύκλιες σπουδές του στον Βόλο. Απέκτησε την τέχνη της γουνοποιίας και στην συνέχεια αφιέρωσε την χρόνο του στην έρευνα και μελέτη της τριχόπτωσης και άλλων δερματικών διαταραχών.

Έρευνα

Κάτοχος ελληνικής ευρωπαϊκής και αμερικανικής πατέντας για την εφεύρεση του κατά της τριχόπτωσης και της αραίωσης των μαλλιών – K.: Εργάστηκε ως γουναράς σε κατάστημα για περίπου 10 χρόνια. Κατόπιν άνοιξε το δικό του κατάστημα ραφής και πώλησης γουναρικών και δερματίνων ενδυμάτων. Συνεργάστηκε με γνωστούς οίκους, όπως, Harley – Davidson, Schott, Redskins, κ.α. Μέσα από προσωπικά προβλήματα τριχόπτωσης, γυροειδούς αλωπεκίας και αυχενικών πόνων και μετά από πολυετή έρευνα κατέληξε σε μία φόρμουλα η οποία είχε αποτελέσματα και σταδιακά επισημοποίησε και κατοχύρωσε την ιδέα του.

Η Ιδέα

Η ιδέα της καλλυντικής λοσιόν MEXIS/M6S PATENT κατά της αλωπεκίας και της ξηροδερμίας και άλλων σχετικών διαταραχών πιστοποιήθηκε με την αποκόμιση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που απέκτησε και μέσω κλινικών μελετών και ασχολείται μέχρι σήμερα με αυτή, την οποία διαθέτει από την ιστοσελίδα του www.mexis.gr – ΙΕ.: Συνεργάστηκε με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στην ανεύρεση επιπλοκών της τριχόπτωσης και της φαλάκρας στην υγεία τις οποίες επιβεβαίωσαν κλινικές μελέτες από επιστήμονες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ σύμφωνα με την διεθνή βάση δεδομένων Medline (1966 – 2003). Το προϊόν που παράγει έχει παρουσιαστεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο όπως Νετ, Mega, Αντ1, Ελευθ.Τύπο, Vita, Men’s Health ενώ το πελατειακό του κοινό το υποδέχτηκε με μεγάλη ανταπόκριση – Χ.: Ηλεκτρική κιθάρα, Ζωγραφική, Κηπουρική – E-Mail: info@mexis.gr

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής

Η λοσιόν MEXIS/M6S PATENT είναι ελληνικό προιόν και παράγεται σε ελληνικό εργοστάσιο καλλυντικών όπου τηρεί αυστηρούς ελέγχους από καταξιωμένους επιστήμονες.

ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ

BioBasic Europe

Ερευνα & Ανάπτυξη στη Δερμο- Κοσμετολογία. Links: http://www.biobasiceurope.it

Universita di Pavia

Facolta di Scienze- Clinical studies – Πανεπιστημιο Κλινικών Μελετών Link : http://www.unipv.eu/site/home.html

Dr Claudio Angelinetta

Χημικός – Τεχνικός Διευθυντης της Bio Basic Europe Link : http://www.biobasiceurope.it/news.asp

Prof.Fulvio Marzatico

Χημικός, Ιατρος ειδικευμένος σε Φαρμακολογία, Κυτταρολογια, Βιο- Μοριολογία, Νευρο- Βιολογία & Νευρο- χειρουργική, Διατροφολογία, Link : http://www.vjmed.net

Dr Carlo Carrera

Χειρουργός – Δερματολόγος Link : http://www.misterimprese.it

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών