Συμβουλευτική υποστήριξη ατόμων μετά από μεταμόσχευση μαλλιών ή χρήση προϊόντων κατά της τριχόπτωσης.

Μια μεταμόσχευση μαλλιών, οι παρενέργειές της ή και η εκ νέου απώλεια μέρους των ήδη μεταμοσχευμένων μαλλιών (καθώς και οι παρενέργειες από διάφορα σκευάσματα κατά της τριχόπτωσης) επιδρούν στον ψυχισμό του ανθρώπου προκαλώντας πληθώρα αρνητικών συναισθημάτων όπως αίσθηση απώλειας ελέγχου, οργή, απόγνωση και κατάθλιψη.Κάθε άνθρωπος χρειάζεται υποστήριξη από το περιβάλλον του. Πόσο μάλλον, όταν οι καταστάσεις είναι δύσκολες όπως σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις.

Περισσότερο αναγκαία υποστήριξη χρειάζονται οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι παρότι η μεταμόσχευση μαλλιών τους δεν πέτυχε ή παρότι οι παρενέργειες από διάφορα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης έχουν εμφανισθεί, αυτοί αισθάνονται απολύτως καλά χωρίς καμία συναισθηματική φόρτιση ή προβληματισμό.

Πέραν της λύσης του προβλήματος που επιτυγχάνουμε με τη χρήση της λοσιόν MEXIS/M6S PATENT, και τονίζοντας πως το φυσικό αποτέλεσμα που ακολουθεί δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα, το γραφείο μας παρέχει ανοιχτή και θετική επικοινωνία που είναι το πρώτο και καλύτερο βήμα.

 

Έχουμε συνεχώς πληθώρα ανθρώπων που αντιμετωπίζουν ψυχολογικό πρόβλημα το οποίο μοιράζονται και συζητούν μαζί μας (τις εμπειρίες, τα συναισθήματα, τις ενέργειες επίλυσης τους κλπ) και διαχειριζόμαστε επιτυχώς. Μετά από συγκεκριμένη συμβουλευτική διαδικασία μαζί μας νιώθουν άμεσα ανακούφιση και δύναμη να προχωρήσουν στην φυσική αντιμετώπιση του προβλήματος.