Αφιερώματα στο Internet για την λοσιόν MEXIS/M6S PATENT

Αφιερώματα στο Internet για την λοσιόν MEXIS/M6S PATENT

Μερικοί από τους ιστοτόπους που μας έχουν φιλοξενήσει ή έχουν μιλήσει για εμάς και το προϊόν μας

Μερικά από τα δημοσιεύματα αναλυτικά:

· ΕΡΤ

Λοσιόν για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης
Μια λοσιόν υπόσχεται να δώσει λύση σε όσους έχουν προβλήματα τριχόπτωσης και αραίωσης των μαλλιών τους. Ο εμπνευστής και δημιουργός της Γιώργος Μέξης που την εφάρμοσε πρώτα στον ίδιο του τον εαυτό -αφού έπασχε από συνδυασμό ανδρογενετικής αλλά και γυροειδούς αλωπεκίας- πέτυχε τον κατάλληλο χρόνο και τη θερμοκρασία, για να είναι το προϊόν και αποτελεσματικό αλλά και αγνοποιημένο, γεγονός που οδήγησε στην απόκτηση της παγκόσμιας πατέντας με την ονομασία “MEXIS/M6S PATΕNT”.

Τα συστατικά της λοσιόν είναι έλαια χωρίς τοξικά ή αρώματα, τα οποία παρέχουν τα στοιχεία εκείνα που λείπουν από τους θύλακες της τρίχας καθώς και από το δέρμα του κεφαλιού. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εμπνευστή της, δημιουργεί την εξισορρόπηση και τον εμπλουτισμό των ουσιών που εκκρίνονται υπέρ της ανάπτυξης της τρίχας. Ο Γιώργος Μέξης, έκανε σε συνεργασία με διεθνή πανεπιστήμια όπως το Universita degli Studi di Pavia- Italia, κλινικές μελέτες για την αποτελεσματικότητα της λοσιόν σε θέματα τριχόπτωσης, αραίωσης αλλά και δερματικών προβλημάτων του κεφαλιού όπως ξηροδερμία, λιπαρότητα, σμήγμα, κνησμό, πιτυρίδα αλλά επίσης και την ασφάλεια του προϊόντος για την υγεία του καταναλωτή. Όπως δήλωσε ο δημιουργός της λοσιόν, το προϊόν MEXIS/M6S PATENT κρίθηκε απόλυτα ασφαλές, χωρίς καμία παρενέργεια με διαπιστωμένα τα αποτελέσματα επαναπύκνωσης. Τα φυσικά της έλαια καθώς και το ίδιο το προϊόν είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. καθώς και από τον F.D.A.

· ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

Καταπολέμηση της Τριχόπτωσης και της Φαλάκρας
Το άρθρο έχει συνταχθεί και έχει καταχώρηθεί στην κατηγορία ΚΛΙΚ, ΥΓΕΙΑ.

ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ κου ΜΕΞΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ & ΤΗΣ ΦΑΛΑΚΡΑΣ

H λοσιόν “MEXIS/M6S PATENT” ήταν η έμπνευση του κ. Μέξη Γεώργιου του Έλληνα εφευρέτη που για πάνω από μία εικοσαετία έχει δώσει τη λύση σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους με προβλήματα τριχόπτωσης και αραίωσης των μαλλιών τους.

Ο κος Μέξης δεν βασίστηκε στην ψευδαίσθηση του όγκου όπως προσφέρουν όλα τα άλλα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης εκμεταλλευόμενα έτσι τα λέπια της τρίχας ώστε να εισχωρεί οτιδήποτε σε αυτά ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που επιτυγχάνουν είναι το να δημιουργούν γενικότερα την εγρήγορση της πτώσης των μαλλιών αφού με αυτόν τον τρόπο επιβαρύνουν το σύμπτωμα της τριχόπτωσης με αποτέλεσμα έτσι να έρχονται οι πάσχοντες στον κύριο Μέξη σε χειρότερη κατάσταση από ότι θα βρίσκονταν φυσιολογικά χωρίς τις παρεμβάσεις και έτσι να χρειάζονται περισσότερο χρόνο ώστε να επανέρθουν τα μαλλιά τους σε καλή υγιή κατάσταση μόνο με την βοήθεια της καλλυντικής λοσιόν MEXIS/M6S PATENT. Εφόσον ανακάλυψε την παραπάνω λοσιόν για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης καθώς και της φαλάκρας και χρησιμοποιώντας την ο ίδιος (ο οποίος έπασχε από συνδυασμό ανδρογενετικής αλλά και γυροειδούς αλωπεκίας), κατάλαβε τα εκπληκτικά της αποτελέσματα. Όσον αφορά τη σύστασή καθώς και την αγνοποίηση της, ο κος Μέξης αναφέρει ότι αφού το εμπνεύστηκε, κατόπιν πέτυχε τον κατάλληλο χρόνο και την θερμοκρασία, για να είναι το προϊόν και αποτελεσματικό αλλά και αγνοποιημένο. Σε αυτήν την αγνοποίηση των συστατικών της λοσιόν “MEXIS/M6S PATΕNT” αλλά και στην αποτελεσματικότητά της βασίστηκε η Παγκόσμια Πατέντα την οποία απέκτησε τo προϊόν (κατέχει Διπλώματα ευρεσιτεχνίας ανά τον κόσμο). Τα συστατικά της λοσιόν είναι έλαια χωρίς τοξικά ή αρώματα, τα οποία παρέχουν τα στοιχεία εκείνα που λείπουν από τους θύλακες της τρίχας καθώς και από το δέρμα του κεφαλιού . Ποιο συγκεκριμένα, δημιουργεί εξισορρόπηση καθώς και τον εμπλουτισμό των ουσιών που εκκρίνονται υπέρ της ανάπτυξης της τρίχας. Λόγω της σπουδαιότητας του προϊόντος, συνεργάστηκε με Πανεπιστήμια Διεθνών Προδιαγραφών για την πραγματοποίηση κλινικών μελετών που θα αφορούσαν την αποτελεσματικότητα της λοσιόν σε θέματα τριχόπτωσης, αραίωσης αλλά και δερματικών προβλημάτων του κεφαλιού όπως ξηροδερμία, λιπαρότητα, σμήγμα , κνησμό, πιτυρίδα αλλά επίσης και την ασφάλεια του προϊόντος για την υγεία του καταναλωτή εφόσον την χρησιμοποιήσει. Το προϊόν MEXIS/M6S PATENT κρίθηκε απόλυτα ασφαλές, χωρίς καμία παρενέργεια. Οι έλεγχοι ήταν αυστηροί, μακροχρόνιοι οι συνθήκες πραγματοποίησης τους ήταν άριστες με τα πλέον τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, όπου αυτά χρειάστηκαν, αφού η μελέτη του προϊόντος έγινε κατά την επιθυμία του έλληνα ερευνητή πάνω σε ανθρώπους και όχι εργαστηριακά (in vitro) όπως συνηθίζεται στην Κοσμετολογία αλλά και στην Ιατρική. Τα αποτελέσματα επαναπύκνωσης διαπιστώθηκαν με Επιστημονική Αντικειμενικότητα σε ανθρώπους. Πλέον ο κος Μέξης ήταν επιβεβαιωμένος και από τον Επιστημονικό κόσμο για τη δράση της λοσιόν του. Το Πανεπιστήμιο που συνεργάστηκε είναι το Universita degli Studi di Pavia- Italia. Τα φυσικά της έλαια καθώς και το ίδιο το προϊόν είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. καθώς και από τον F.D.A. Tο προϊόν MEXIS/M6S PATENT πωλείται από τα γραφεία του κύριου Μέξη.

Apogevmatini.gr
Apogevmatini.gr
Apogevmatini.gr
Apogevmatini.gr
Ert.gr
Ert.gr
Esspressonews.gr
Esspressonews.gr

· ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Εικοσιένα χρόνια αμοιβαίας εμπιστοσύνης στη λοσιόν Mexis
Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δώσατε τα τόσα χρόνια επιτυχίας της λοσιόν μου στην Ανδρογενετική Αλωπεκία έτσι ώστε να μπορώ να συνεχίσω και έτσι να ανακαλύπτω και άλλες μεθόδους με ευεργετικά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα για τη Γυροειδή Αλωπεκία που αυτή τη στιγμή είμαστε σε φάση διαδικασίας κλινικών μελετών με μεγάλα Διεθνή Πανεπιστήμια οι οποίες και αυτές θα μας αποδεικνύουν νόμιμα και αληθινά την αποτελεσματικότητα της λοσιόν μου (μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα της λοσιόν στη Γυροειδή Αλωπεκία έχουν ξεπεράσει τα 1250 άτομα με επιτυχία).

Επίσης ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που υπερπήδησαν την πλάνη γύρω τους, με πίστεψαν και ήρθαν σε μένα, έτσι απλά, ενστικτωδώς, με στήριξαν και επωφελήθηκαν τα εκπληκτικά αποτελέσματα που τους χάρισε η λοσιόν μου MEXIS/M6S PATENT.

Αυτοί οι άνθρωποι με πίστεψαν ότι θα είχαν μεγάλη αποτελεσματικότητα στο πρόβλημά τους χωρίς καμία παρενέργεια γεγονός επίσημα επιστημονικά αποδεδειγμένο.

Θα ήθελα να είχα προλάβει όλους τους ανθρώπους που επέλεξαν επώδυνες και καταστροφικές μεθόδους και να τους είχα βοηθήσει στο πρόβλημά τους ανώδυνα. Επίσης, θα ήθελα η ελληνική τηλεόραση να μου έδινε πιο συχνά βήμα να ενημερώνω τους Έλληνες γιατί η Ανδρογενετική Αλωπεκία σήμερα ολοένα αυξάνεται και εξαπλώνεται ραγδαία και τώρα πραγματικά που έχουν αλλάξει οι κλιματολογικές συνθήκες έχουμε περισσότερη ανάγκη για μαλλιά και γι’ αυτό πρέπει να μας βρουν έτοιμους για να τις αντιμετωπίσουμε.

Σας ευχαριστώ πολύ και σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με την ίδια αγάπη όπως ξεκίνησα.

· PLAYBOY

Καταπολέμηση της Τριχόπτωσης και της Φαλάκρας
H λοσιόν “MEXIS/M6S PATENT” ήταν η έμπνευση του κ. Μέξη Γεώργιου του Έλληνα εφευρέτη που για πάνω από μία εικοσαετία έχει δώσει τη λύση σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους με προβλήματα τριχόπτωσης και αραίωσης των μαλλιών τους. Ο κος Μέξης δεν βασίστηκε στην ψευδαίσθηση του όγκου όπως προσφέρουν όλα τα άλλα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης εκμεταλλευόμενα έτσι τα λέπια της τρίχας ώστε να εισχωρεί οτιδήποτε σε αυτά ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που επιτυγχάνουν είναι το να δημιουργούν γενικότερα την εγρήγορση της πτώσης των μαλλιών αφού με αυτόν τον τρόπο επιβαρύνουν το σύμπτωμα της τριχόπτωσης με αποτέλεσμα έτσι να έρχονται οι πάσχοντες στον κύριο Μέξη σε χειρότερη κατάσταση από ότι θα βρίσκονταν φυσιολογικά χωρίς τις παρεμβάσεις και έτσι να χρειάζονται περισσότερο χρόνο ώστε να επανέρθουν τα μαλλιά τους σε καλή υγιή κατάσταση μόνο με την βοήθεια της καλλυντικής λοσιόν MEXIS/M6S PATENT.

Εφόσον ανακάλυψε την παραπάνω λοσιόν για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης καθώς και της φαλάκρας και χρησιμοποιώντας την ο ίδιος (ο οποίος έπασχε από συνδυασμό ανδρογενετικής αλλά και γυροειδούς αλωπεκίας), κατάλαβε τα εκπληκτικά της αποτελέσματα. Όσον αφορά τη σύστασή καθώς και την αγνοποίηση της, ο κος Μέξης αναφέρει ότι αφού το εμπνεύστηκε, κατόπιν πέτυχε τον κατάλληλο χρόνο και την θερμοκρασία, για να είναι το προϊόν και αποτελεσματικό αλλά και αγνοποιημένο. Σε αυτήν την αγνοποίηση των συστατικών της λοσιόν “MEXIS/M6S PATΕNT” αλλά και στην αποτελεσματικότητά της βασίστηκε η Παγκόσμια Πατέντα την οποία απέκτησε τo προϊόν (κατέχει Διπλώματα ευρεσιτεχνίας ανά τον κόσμο). Τα συστατικά της λοσιόν είναι έλαια χωρίς τοξικά ή αρώματα, τα οποία παρέχουν τα στοιχεία εκείνα που λείπουν από τους θύλακες της τρίχας καθώς και από το δέρμα του κεφαλιού . Ποιο συγκεκριμένα, δημιουργεί εξισορρόπηση καθώς και τον εμπλουτισμό των ουσιών που εκκρίνονται υπέρ της ανάπτυξης της τρίχας.

Λόγω της σπουδαιότητας του προϊόντος, συνεργάστηκε με Πανεπιστήμια Διεθνών Προδιαγραφών για την πραγματοποίηση κλινικών μελετών που θα αφορούσαν την αποτελεσματικότητα της λοσιόν σε θέματα τριχόπτωσης, αραίωσης αλλά και δερματικών προβλημάτων του κεφαλιού όπως ξηροδερμία, λιπαρότητα, σμήγμα , κνησμό, πιτυρίδα αλλά επίσης και την ασφάλεια του προϊόντος για την υγεία του καταναλωτή εφόσον την χρησιμοποιήσει. Το προϊόν MEXIS/M6S PATENT κρίθηκε απόλυτα ασφαλές, χωρίς καμία παρενέργεια. Οι έλεγχοι ήταν αυστηροί, μακροχρόνιοι οι συνθήκες πραγματοποίησης τους ήταν άριστες με τα πλέον τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, όπου αυτά χρειάστηκαν, αφού η μελέτη του προϊόντος έγινε κατά την επιθυμία του έλληνα ερευνητή πάνω σε ανθρώπους και όχι εργαστηριακά (in vitro) όπως συνηθίζεται στην Κοσμετολογία αλλά και στην Ιατρική. Τα αποτελέσματα επαναπύκνωσης διαπιστώθηκαν με Επιστημονική Αντικειμενικότητα σε ανθρώπους. Πλέον ο κος Μέξης ήταν επιβεβαιωμένος και από τον Επιστημονικό κόσμο για τη δράση της λοσιόν του. Το Πανεπιστήμιο που συνεργάστηκε είναι το Universita degli Studi di Pavia- Italia.

Τα φυσικά της έλαια καθώς και το ίδιο το προϊόν είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. καθώς και από τον F.D.A.