Αντιμετώπιση Τριχόπτωσης

Τριχόπτωση και Απώλεια Μαλλιών

Τι πρέπει να ξέρουμε και πώς μπορούμε να προστατευτούμε

Η τριχόπτωση καθώς και η φαλάκρα μας απασχολεί και πρέπει να καταπολεμάται. Όσον αφορά στην φαλάκρα η οποία ονομάζεται και Ανδρογενετική Αλωπεκία (υπάρχει φυσικά και η Γυροειδής Αλωπεκία ως εμφάνιση φαλάκρας) και αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να αντιμετωπισθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού η έλλειψη μαλλιών δεν είναι κάτι φυσιολογικό, αισθητικά όμορφο, παρά είναι δυσάρεστο, ψυχοφθόρο και επιβλαβές για την υγείας μας εφόσον ο ρόλος των μαλλιών δεν είναι μόνο αισθητικός αλλά το σημαντικότερο υγείας αφού προστατεύουν, μονώνουν και φυσικά λειτουργούν αισθητηριακά.

Η λοσιόν MEXIS/M6S PATENT αποδεδειγμένα καταπολεμά την τριχόπτωση καθώς και την φαλάκρα χωρίς καμία παρενέργεια.

Εφόσον λοιπόν αντιμετωπίζουμε τριχόπτωση ή φαλάκρα το βασικό που χρειάζεται να κάνουμε είναι η εφαρμογή της MEXIS/M6S PATENT σε ποσότητα ενστάλαξης, συχνότητα εφαρμογής και διάρκειας χρήσης ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος μας.

Υπάρχει φόβος αν κάποιος είναι ασθενής;

Φυσικά η τριχόπτωση ή η φαλάκρα δεν θα πρέπει να αγνοηθεί από τον άνθρωπο που την αντιμετωπίζει ανεξάρτητα του εάν είναι άνδρας ή γυναίκα, νέος ή μεγάλος, όμορφος ή όχι, άρρωστος ή υγιής. Στην περίπτωση που ο πάσχων από τριχόπτωση ή φαλάκρα είναι ασθενής δεν υπάρχει κανένας φόβος ή ενδοιασμός στην χρήση της MEXIS/M6S PATENT. Η συγκεκριμένη λοσιόν έχει κλινικές μελέτες που επιβεβαιώνουν την απόλυτη ασφάλεια της για την υγεία του καταναλωτή.

Aντίθετα, όσο μειώνεται το πρόβλημα της Αλωπεκίας, τόσο θα βελτιώνονται και οι υπόλοιποι μηχανισμοί του ανθρώπινου οργανισμού καθώς και το τριχωτό ανήκει στα όργανα μας. Εξάλλου πρέπει όλοι να γνωρίζουμε υγιείς ή ασθενείς ότι έτσι και αλλιώς η τριχόπτωση αποδεδειγμενα επιφέρει σοβαρές επιπλοκές στη υγεία μας.

Συμπερασματικά, με την χρήση της MEXIS/M6SPATENT θα αποκατασταθεί η υγεία και η ομορφιά των μαλλιών σας.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε;

Προσεκτική χρήση διαφόρων προϊόντων περιποίησης μαλλιών που τα εξασθενούν και προκαλούν την πτώση τους προσεκτικό λούσιμο και βούρτσισμα χειρισμοί που αν γίνουν έντονοι και λαθεμένοι επίσης ταλαιπωρούν τα μαλλιά μας με αποτέλεσμα πάλι την σταδιακή τους πτώση.

Αρκετός και σωστός ύπνος που έχει ως αποτέλεσμα την σωστή συντήρηση και θρέψη και ενδυνάμωση των μαλλιών μας από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

Αποφυγή σε έκθεση των μαλλιών σε έντονες καιρικές συνθήκες
όπως οι έκθεση τους σε έντονο ήλιο καθώς οι υπεριώδεις ακτίνες βλάπτουν την τρίχα, ή σε περιοχές με έντονη ατμοσφαιρική ρύπανση παράγοντες που εμποδίζουν την υγιή ανάπτυξη τους προκαλώντας τους επίσης σημαντική φθορά.

Θα πρέπει να διατηρούμε τα μαλλιά μας όσο το δυνατόν καθαρά και καλοχτενισμένα.

Να χρησιμοποιούμε τον κατάλληλο τύπο σαμπουάν, ο οποίος ταιριάζει καλύτερα με τον τύπο των μαλλιών μας.

Τα γραφεία του κυρίου Μέξη Γεώργιου διαθέτουν άριστα σαμπουάν σε μεγάλη ποικιλία.
Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν προς τον τόπο της εργασίας τους, εκθέτουν τα μαλλιά τους στη σκόνη και στην μόλυνση και έτσι θα πρέπει να χρησιμοποιούν την λοσιόν MEXIS/M6S PATENT σαν ασπίδα προστασίας. Ακόμη και όταν τα μαλλια δεν εχουν πρόβλημα (τότε η προστατευτική χρήση της λοσιόν να γίνεται 1-2 φορές το χρόνο μόνο). Επίσης μετά την εργασία καλό θα ήταν τα μαλλιά να καθαρίζονται από τη σκόνη και τη βρωμιά. Αυτό ισχύει για γερά αλλά και για αδύναμα και αραιά μαλλιά..