Αντιμετώπιση Τριχόπτωσης

Τα μαλλιά μας είναι ένα από τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά που μας κάνει μοναδικούς στο ζωικο βασίλειο. Η ποικιλία χρωμάτων, ποιότητας αλλά και μάκρους σηματοδοτεί ακόμη και την κάθε ανθρώπινη φυλή ή φύλλο.

Μας προσδίδουν ομορφιά, ελκυστικότητα, δύναμη. Η κίνηση τους, το χτένισμα τους η μορφή του μας παρέχει μία επιπλέον εκφραστικότητα και έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Μας προσφέρουν κάλυψη και προστασία. Κατά συνέπεια ο ρόλος των μαλλιών μας είναι πολυδιάστατος.

 

Τι πρέπει να ξέρουμε και πώς μπορούμε να προστατευτούμε

Η απώλεια των μαλλιών είναι μία κατάσταση που διαφοροποιείται σε κάθε άτομο παρόλο που κάποιες ενδείξεις είναι παρόμοιες σε κάθε περίπτωση. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην δημιουργία καθώς και στην εξέλιξη της παραπάνω κατάστασης.
Γιαυτό θα ήταν σωστό η κάθε περίπτωση τριχόπτωσης η και αραίωσης των μαλλιών να αντιμετωπίζεται διαφορετικά.

Η λοσιόν MEXIS αντιμετωπίζει την κάθε περίπτωση προβλήματος των μαλλιών είτε στην ανδογενετική αλωπεκία είτε στη γυροειδή είτε σε περιπτώσεις τριχόπτωσης, αδύνατων μαλλιών, μαλλιλων που σπάνε ή δεν μακραίνουν. Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο προιόν έχει συγκεκριμένο σχέδιο δράσης που διαφορποιείται στην συχνοτητα εφαρμογής του, στην ποσότητα ανά χρήση, καθώς και στην διάρκεια παραμονής του στην περιοχή που μας ενδιαφέρει.

Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε;

Η διάγνωση και καθοδήγηση από έναν ειδικό είτε στο χώρο μας είτε εξ αποστάσεως είναι εφικτή και προτείνεται σε όλες τις περιπτώσεις. Το προϊόν αποστέλλεται ταχυδρομικά με αναλυτικές οδηγίες χρήσης σε όλο τον κόσμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας