Κλινικές μελέτες κατά της Γυροειδούς Αλωπεκίας έχουν λάβει θέση σε μεγάλο Νοσοκομείο της Αθήνας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η διαδικασία αφορά στην εφεύρεση του Έλληνα εφευρέτη, Γεωργίου Μέξη. Η καλλυντική λοσιόν έχει ξεκινήσει ήδη να εφαρμόζεται σε παθόντες καθώς και να εξετάζονται τα αποτελέσματά της από τους αρμόδιους Ιατρούς της δερματολογικής κλινικής του Νοσοκομείου.

Η Γυροειδής αλωπεκία πρόκειται για μία πάθηση που χαρακτηρίζεται από απώλεια μέρους ή όλων των τριχών συνήθως από το τριχωτό της κεφαλής ή και το σώμα. Η τριχόπτωση είναι ασταθής και δημιουργεί τοπικές αραιώσεις 1-5 εκατοστών, όπου το δέρμα γίνεται λείο χωρίς καθόλου τρίχες. Η εξέλιξή της είναι μη προβλέψιμη καθώς μπορεί να είναι σταδιακή ή και ξαφνική με αποτέλεσμα, ο παθών να χάσει πολύ μεγάλο μέρος ή και όλο το σύνολο του τριχωτού του κεφαλιού ή και του σώματος σε πάρα πολύ σύντομο διάστημα.

Έχει αποδειχθεί πλέον πως η αραίωση των μαλλιών, ιδιαίτερα στο κεφάλι είναι υπαίτιος διαταραχής της συνολικής υγείας του ανθρώπου και κατ επέκταση πολλών σοβαρών παθήσεων όπως καρδιαγγειακά νοσήματα, κρανιοεγκεφαλικές παθήσεις, ψυχοσωματικές διαταραχές, οπτικές αλλοιώσεις, καρκίνο του προστάτη κ.ά.

Δείτε τα επίσημα τελικά αποτελέσματα στο τέλος της σελίδας

>

Πρόδρομα αποτελέσματα

Σύμφωνα με τον δερματολόγο και υπεύθυνο της κλινικής μελέτης τα πρόδρομα αποτελέσματα είναι έως και πολύ ικανοποιητικά μέσα σε 2 μόλις μήνες εφαρμογής της καλλυντικής λοσιόν και φαίνεται να σχετίζονται με τη βαρύτητα και τη διάρκεια του προβλήματος. Ο μέσος όρος της επανέκφυσης των τριχών κυμάνθηκε σε 25% τον πρώτο μήνα και 35% τον δεύτερο.

Δειτε τη βεβαιωση

Ακολουθεί το πριν και το μετά ενός εκ των περιστατικών. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε λίγους μόλις μήνες.


Ακόμα ένα περιστατικό επαναπύκνωσης σε Γυροειδή αλωπεκία, στην περιοχή του σβέρκου.

  Τριχοριζογράμματα επαναπύκνωσης σε κεφάλι, μάγουλο και πηγούνι σε περιστατικά Μερικής και Ολικής Γυροειδούς Αλωπεκίας (Alopecia Areata & Universalis).

Ορατή επανέκφυση σε περιστατικό με Ολική Γυροειδής Αλωπεκία

Γυναίκα με ολική Γυροειδής αλωπεκία, χωρίς μαλλιά στο σώμα και το κεφάλι για 20 χρόνια, μετά από χρήση λίγων μηνών.

Αποτελέσματα αποκατάστασης σε άτομα με απώλεια φρυδιών και βλεφάρων.

Επίσημα Αποτελέσματα

Συμπέρασμα Αποτελεσματικότητας
της καλλυντικής λοσιόν M.P.A.F. MEXIS/M6S PATENT
στην αντιμετώπιση της Γυροειδούς Αλωπεκίας.

Συνεντεύξεις - Ανακοινώσεις των αποτελεσμάτων στην Ελληνική τηλεόραση

TOP
Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας.. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ