Test Mexis

Test Mexis
Το TEST MEXIS πρόκειται για μια διάγνωση κατά την οποία εξετάζεται το σύνολο του τριχωτού της κεφαλής αναλυτικά προκειμένου να ξεκινήσει έγκαιρη θεραπεία με σκοπό την βέλτιστη και ταχύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος καθώς και την απόκλιση οποιασδήποτε πιθανότητας μελλοντικής αραίωσης. Είναι εξέταση που πρέπει να γίνεται σε άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας.
Σεβόμενοι την ιδιαιτερότητας των καταστάσεων που έχουν προκληθεί λόγω του COVID-19, το Test Mexis γίνεται δωρεάν, τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά με φωτογραφικό υλικό ή βίντεο και συμπλήρωση ερωτηματολογίου ηλεκτρονικά. Η αποστολή του προϊόντος γίνεται ταχυδρομικά όπως πάντα.


Συνίσταται ακόμα και για την άμεση πρόληψη προς αποκλίσεως κάθε πιθανότητας μελλοντικής αραίωσης και κάθε ανεπιθύμητης επιπλοκής που μπορεί να επιφέρει αυτή.

Γενικά το TEST MEXIS αφορά  • Απόκτηση ενός ιστορικού του εκάστοτε ενδιαφερόμενου και συζήτηση για τις προσδοκίες του

  • Έλεγχο της κατάστασης του δέρματος και των μαλλιών του κεφαλιού

  • Διάγνωση των προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής

  • Εντοπισμός των σημείων τριχόπτωσης , αραίωσης και άλλων δερματικών προβλημάτων

  • Στρατηγική σχεδιασμού βημάτων αντιμετώπισης του ή των προβλημάτων - Δημιουργία χρονοδιαγράμματος της κατάλληλης αγωγής

  • Προγραμματισμός παρακολούθησης των αποτελεσμάτων ανά εξατομικευμένα ραντεβού για τον έλεγχο και την βελτίωση του τρόπου χρήσης της λοσιόν MEXIS


Πραγματοποιείται εξέταση με φακό, pull test, χαρτογράφηση του τριχωτού και έλεγχος της επιδερμίδας. Γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα Studios Mexis κατόπιν ραντεβού.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται?
Κατά την βρεφική ηλικία (2+ χρονών) στην αρχή της εφηβείας, κατά την ενηλικίωση και κατόπιν, κάθε χρόνο καθώς και οποτεδήποτε παρουσιαστεί η υποψία αρχής αραίωσης ή αυξημένης τριχόπτωσης.Βοηθήστε μας να εκτιμήσουμε τη σωστή αγωγή για εσάς
Εφόσον πραγματοποιηθεί το TEST MEXIS ο πάσχων θα μπορεί αφού ξεκινήσει αγωγή να έχει και περαιτέρω συμβουλευτική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της αγωγής του.

Όταν επανέλθει η πλήρης επαναπύκνωση, τα μαλλιά παραμένουν στο κεφάλι για 15-20 χρόνια. Σε όσους έχει επαλυθευτεί από εμάς, τα μαλλιά μένουν στο κεφάλι για πάντα. Σε κάθε περίπτωση, ο υποβαλλόμενος στην αγωγή πρέπει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τη διατήρηση του.* Το TEST MEXIS δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν στο κεφάλι την ίδια μέρα έχουν εφαρμοστεί προϊόντα όπως τζελ μαλλιών και άλλα είδη styling ή καμουφλάζ όπως νανοτριχίδια.