Test Mexis

Test Mexis
Το TEST MEXIS πρόκειται για μια διάγνωση κατά την οποία εξετάζεται το σύνολο του τριχωτού της κεφαλής αναλυτικά προκειμένου να ξεκινήσει έγκαιρη θεραπεία με σκοπό την βέλτιστη και ταχύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος καθώς και την απόκλιση οποιασδήποτε πιθανότητας μελλοντικής αραίωσης. Είναι εξέταση που πρέπει να γίνεται σε άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας.
Η έγκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος είναι απαραίτητη καθώς η αραίωση των μαλλιών, σύμφωνα με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης) μπορεί να επιφέρει σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του ανθρώπου.


Συνίσταται ακόμα και για την άμεση πρόληψη προς αποκλίσεως κάθε πιθανότητας μελλοντικής αραίωσης και κάθε ανεπιθύμητης επιπλοκής που μπορεί να επιφέρει αυτή.

Γενικά το TEST MEXIS αφορά


-Έλεγχο της κατάστασης του δέρματος και των μαλλιών του κεφαλιού
-Διάγνωση πιθανού προβλήματος αραίωσης του τριχωτού της κεφαλής
-Αποτελεσματική αντιμετώπιση τριχόπτωσης και αραίωσης των μαλλιών του κεφαλιού ή του προσώπου (γένια, φρύδια)
-Άμεση πρόληψη – Προσυμπτωματικός έλεγχος (Check-Up)
-Φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών εφόσον γίνεται χρήση βαφής μαλλιών ή συχνές αλλαγές στο styling
-Προαιρετική λήψη φωτογραφιών για καλύτερη παρακολούθηση της εξέλιξης

Πραγματοποιείται εξέταση με φακό, pull test, χαρτογράφηση του τριχωτού και έλεγχος της επιδερμίδας. Γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα Studios Mexis κατόπιν ραντεβού.

Κάθε πότε πρέπει να γίνεται?
Κατά την βρεφική ηλικία (2+ χρονών) στην αρχή της εφηβείας, κατά την ενηλικίωση και κατόπιν, κάθε χρόνο καθώς και οποτεδήποτε παρουσιαστεί η υποψία αρχής αραίωσης ή αυξημένης τριχόπτωσης.

Βοηθήστε μας να εκτιμήσουμε τη σωστή αγωγή για εσάς
Εφόσον πραγματοποιηθεί το TEST MEXIS ο πάσχων θα μπορεί αφού ξεκινήσει αγωγή να έχει και περαιτέρω συμβουλευτική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της αγωγής του.

Όταν επανέλθει η πλήρης επαναπύκνωση, τα μαλλιά παραμένουν στο κεφάλι για 15-20 χρόνια. Σε όσους έχει επαλυθευτεί από εμάς, τα μαλλιά μένουν στο κεφάλι για πάντα. Σε κάθε περίπτωση, ο υποβαλλόμενος στην αγωγή πρέπει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τη διατήρηση του.

* Το TEST MEXIS δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν στο κεφάλι την ίδια μέρα έχουν εφαρμοστεί προϊόντα όπως τζελ μαλλιών και άλλα είδη styling ή καμουφλάζ όπως νανοτριχίδια.