Συστάσεις από διακεκριμένους επιστήμονες και γιατρούς

Διακεκριμένοι επιστήμονες και γιατροί διεθνών προδιαγραφών μιλούν εγγράφως ή δια λόγου σε συνεντεύξεις, για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της εφεύρεσης του κυρίου Γεωργίου Μέξη.

1.

Ράντου Περσεφόνη - Μέλος Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρίας τ. Ιατρός Πανεπιστημιακού Νοσ. Ρίου Πατρών

“Τελευταία έχει χρησιμοποιηθεί με πολύ καλά αποτελέσματα το έλαιο γνωστό με το όνομα του ερευνητή του MEXIS/M6S PATENT, το οποίο σε σε ημερίσια δοσολογία αντιμετωπίζει το πρόβλημα, δεν είναι φάρμακο και δεν προξενεί καμία παρενέργεια. Κλινοεργαστηριακές μελέτες πριν και μετά την εφαρμογή του έδειξαν βελτίωση της αλωπεκίας στο 75% περίπου, με ανάπλαση των κυττάρων, αναζωογόνηση της τρίχας αλλά και την μόνιμη σταθεροποίηση της. Επίσης προβλήματα όπως σμηγματορροική δερματίτιδα, ξηρότητα, ερυθρότητα και κνησμός βελτιώνονται σταδιακά με 100% επιτυχία στην τριχόπτωση. Η χρήση ενός προϊόντος καθαρά φυσικού, αποτελέι τη σίγουρη λύση για την πρώτη αλλά και τελευταία σας επιλογή για την αντιμετώπιση του προβλήματος της τριχόπτωσης.”

2.

Βαθιώτης Αθανάσιος - Παθολόγος

“Είναι μια λοσιόν καλλυντική που μέσα από πειραματικές έρευνες τις οποίες διάβασα και μπορώ να πω με βεβαιότητα αφού τις υπογράφουν 3 κορυφαίοι επιστήμονες του είδους στην Ευρώπη και κυρίως στο Πανεπιστήμιο της Παβίας στην Ιταλία, ότι πράγματι αυτή η λοσιόν δεν έχει καμία παρενέργια και κανένα τοξικό αποτέλεσμα για τον οργανισμό. Οι μελέτες αποδεικνύουν, σε ένα μεγάλο πεδίο ανθρώπων που την εφάρμωσαν οι 3 διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές, ότι ελαττώνει την τριχόπτωση μεχρις εξαφανίσεως και ελαττώνει τη λιπαρότητα των μαλλιών, την ξηροδερμία, την ερυθρότητα και δυναμώνει την τρίχα.”

3.

Ελεάνα Καραλλή - MD Msc, Δερματολόγος Derma Clinic

Ήθελα να αναφέρω για τον κύριο Γεώργιο Μέξη, ο οποίος έπασχε από ένα συνδιασμό Ανδρογενετικής και Γυροειδούς αλωπεκίας και εφήρμοζε στο κεφάλι του ένα μείγμα και με αυτό τον τρόπο βοήθησε στην κατάπολέμισή του” "Δεν υπάρχει ο "καλός τριχολόγος", ο "καλός δερματολόγος". Οι γνώσεις είναι κοινές. Υπάρχει τέτοια ενημέρωση τις συγχρονές μέρες που αν ο άνθρωπος έχει ενδιαφέρον, πιστέψτε με πως θα γνωρίζει όλες τις μεθόδους αντιμετώπισης. Δεν υπάρχει κρυφή ευρεσιτεχνία. "

4.

Δρ. Παπακωνσταντής Μάρκος - Αρχίατρος - Διευθυντης της Δερματολογικής Κλινικής του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών 401

"Τα αποτελέσματα είναι έως και πολύ ικανοποιητικά μέσα σε 2 μόλις μήνες εφαρμογής της καλλυντικής λοσιόν και φαίνεται να σχετίζονται με τη βαρύτητα και τη διάρκεια του προβλήματος."

5.

Dr. Carlo Carrera, Prof. Fulvio Marzatico, Dr. Claudio Angelinetta - BioBasic Europe

“According to the obtained results, the product called MEXIS/M6S PATENT has proved to be efficacious in the treatment of Androgenetic Alopecia. The number of fallen hair in the pull test decreases after constant product’s use because hair get stronger and thicker. During the period of treatment hair is less greasy and scalp desquamates less: the number of scales significantly decreases after 60 days of treatment. MEXIS/M6S PATENT has proved to be very well tolerated: Indeed it did cause neither itching or redness. The latter decreases in those volunteers who suffered from redness before product’s use.”

6.

Claudio Angelinetta - Bio Basic Europe s.r.l. Technical Director

“After examining the toxicological profile of each raw material on the basis of each exposure level of the product, it can be stated that at a preliminary level this product can be reasonably considered not dangerous for the consumer’s health provided that the afore-said product is used properly.”


Όλες οι δηλώσεις είναι βασισμένες στις κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας και ασφαλείας που έχει υποβληθεί η λοσιόν MEXIS/M6S PATENT.