Βιογραφικά και Μαρτυρίες χρηστών της λοσιόν MEXIS/M6S PATENT

Περιστατικά που έλυσαν τα προβλήματα των μαλλιών τους με τη χρήση της λοσιόν MEXIS/M6S PATENT ενώ είχαν χρησιμοποιήσει άλλα προϊόντα ή/και είχαν υποβληθεί σε μεταμοσχεύσεις μαλλιών

 

 

 

Παρατηρήσεις χρηστών που ξεκίνησαν αγωγή με τη λοσιόν MEXIS/M6S PATENT και είδαν βελτίωση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα

Προτάσεις για την απονομή βραβείου Νόμπελ στον κύριο Μέξη προς το Ιδρυμα Νόμπελ του Βασιλικού Ιατρικού - Χειρουργικού Ινστιτούτου Καρολίνσκα της Στοκχολμης στη Σουηδία από άτομα που χρησιμοποίησαν τη λοσιόν του.

 

Γραπτές μαρτυρίες

 

Γυροειδής Αλωπεκία

Είχα "τρύπες" σε όλο μου το κεφάλι και τώρα πια χρησιμοποιόντας τη λοσιόν mexis για 2,5 μήνες έχω δει φοβερά αποτελέσματα. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Απιστευτο και όμως αληθινό !!!. Χρησιμοποιώ πέντε μήνες τη λοσιόν του κυρίου Μέξη και έχω δει καταπληκτικά αποτελέσματα. Έχω βγάλει καινούργια μαλλιά ειδικά στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Σίγουρα θα συνεχίσω τη θεραπεία. Ευχαριστώ πολύ κύριε Μέξη.


Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Δοκίμασα να αρχίσω τη χρήση της λοσιόν mexis μιας και σαν νεο παιδι (17 χρονών) ψάχνω το καλύτερο όσον αφορά την αμφάνισή μου Έχω χρησιμοποιήσει κι άλλα αντιτριχοπτωτικά ματζόυνια οπως φαπμακεύτικα σαμπουάν, αλοιφές, χάπια, βούρτσες... Χωρίς το απιθυμιτό αποτέλεσμα. Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα καταφέρω τίποτα και ειχα σκοπό να σταματήσω εκεί και να αφήσω τα μαλιά στη μοίρα τους και το κεφάλι μου να μου θυμίζει το κεφάλι του πατέρα μου. Για καλή μου τύχη δούλεψε!!! Στην αρχή δεν το πίστευα... νόμιζα ότι είχα παραισθήσεις από την απελπισία... Τέλικα η επιτυχία ήταν φοβερή και τώρα μπορώ και χαίρομαι τη μαλούρα μου!!! Τώρα έχει αρχίσει να χαίρεται κι ο πατέρας μου


Η νεοφοβία βλάπτει

Θελω να σχολιασω ότι είναι πολύ κακό πράγμα η ανασφάλεια για κάθε τι νέο.
Πριν παω στον κ. Μεξη ήμουν πολύ διστακτικός και φυσικά δεν πίστευα ότι ένας εφευρέτης έστω και με έγκριση του Ε.Ο.Φ. θα έβγαζε μαλλιά στον κόσμο με φαλακρα αφού δεν ήταν γιατρός και έτσι το άκουγα μεν από γνωστούς ή το έβλεπα στην τηλεοραση ότι η λοσιον του κ. Μεξη λύνει το προβλημα της φαλάκρας αλλά δεν αποφάσιζα να πάω. Ο φόβος για το νέο, με εμπόδιζε. Οταν πλεον βαρέθηκα να ξοδεύομαι και να βάζω λοσιόν από φαρμακεία πολύ γνωστών εταιριών και τάχα με σουπερ αποτελεσματα και συνέχιζα να παραμένω φαλακρός, λέω δεν πάω στο γραφείο του κ. Μεξη τελικά? Πράγματι σταδιακά γέμιζε το κεφάλι μου μαλλια και μετανιώνω για το χρονο που έχασα από νεοφοβία.
Οποιος το αμφισβητεί, με χαρά να ανεβάσω και φωτό μου πριν -μετά.


Καταπληκτικά αποτελέσματα!

Πέρασαν 2 μήνες και τα μαλλιά μου έχουν γίνει καλύτερα από ποτέ! Δεν περίμενα σε τόσο μικρό διάστημα να έχω τέτοια αποτελέσματα με τοσο λίγη ποσότητα από τη λοσιον mexis. Τα αισθάνομαι πολύ γερά, σταμάτησαν να πέφτουν και είναι super! Οι γονείς μου είναι πολύ χαρούμενοι και η στεναχώρια που είχαν για την τριχόπτωσή μου ξεχάστηκε τελειίως. Με το που φούντωσαν τα μαλλιά μου ξεχάστηκε τελείως το πρόβλημα και που θέλαν να με τρέχουν σε δερματολόγους. Ευχαριστώ πολύ κύριε Μέξη. Εύχομαι να κάνετε το θαύμα σας και σε άλλα νέα παιδιά. Εγώ πάντως σας έχω συστήσει σε άλλους 3 συμμαθητές μου! Παρόλο που τα μαλλιά μου λάμπουν οι συμμαθητές μου δεν με πιστεύουνε σ’αυτά που τους λέω, ακόμη και τα 300 ευρώ που τους είπα ότι έδωσαν οι δικοί μου στον κύριο Μέξη τους φαίνονται πάρα πολλά. Για μένα όμως αξίζει αυτά τα λεφτά γιατί το υπόλοιπο προιόν το έδωσα στην αδερφή μου που τα μαλλιά της ήταν μέχρι τη μέση από τότε που τη θυμάμαι, τώρα με τη λοσιόν mexis κοντεύουν να φτάσουν στη μέση του πωπού της. Είμαι Ολυμπιακός αλλά τώρα όποιος με ρωτήσει τι ομάδα είμαι λέω πρώτα Mexis και μετά Ολυμπιακός!

TOP
Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγησή σας.. Περισσότερα
ΑΠΟΡΡΙΨΗΑΠΟΔΟΧΗ